Če iščete kakovostno akustično zasedbo, ki bi na vaši prireditvi zagotavljala glasbo v živo, ne iščite več.

XY akustični trio sestavljajo trije prekaljeni glasbeniki, ki imajo veliko izkušenj in strast do nastopa v živo na vseh vrstah prireditev. So karizmatični akustični trio s toplimi, prijaznimi in zabavnimi osebnostmi, kot nalašč za intimne nepozabne dogodke. Naš XY akustični trio ima tri vokale, akustično kitaro, akustično bas kitaro ter klavir. XY akustični trio ima svoj poseben videz, ki ga prilagodi tako, da ustreza vrsti dogodka, ne glede na to, ali gre za poslovno zabavo ali poroko.

Skupina ima fantastično zbirko glasbenih hitov z raznih jezikoslovnih področij. Njihov repertoar vsebuje klasike, ter brezčasne najbolj priljubljene hite. Gostje lahko tudi pričakujejo, da bodo slišali Billy Idola, Plavi orkestar, Magnifica, Elvisa Presleya, Parni valjak, Erosa Ramazzottija in še mnoge zanimive najbolj znane izvajalce.

Trio ima zelo majhno in preprosto postavitev, kar pomeni, da se lahko postavijo na skoraj vseh lokacijah. Njihov akustični zvok pomeni, da so odlična izbira glasbe v živo za privatne zabave, intimne dogodke, prireditve na prostem, poslovne sprejeme kot tudi poročne dogodke.

Zasedba:

Sten Vrbek – glavni vokal, kitara

Tomaž Repinc – vokal, bas kitara

Robert Humar – vokal, klavir

Vsi trije so stari znanci slovenskih zasedb kot so, Vili Resnik, Rok’n’band, POPdesign,  … zato ne bo manjkalo zabave in zgodb 😉 

 

 

Če nas želite rezervirati za naslednji dogodek, nas kontaktirajte  ali na .